Curs: Decoruri de Craciun

  Draga mea cursantă, ştiu că îţi doreşti, să fii mereu în top, să fii mereu în pas cu tot ceea ce este nou, astfel devenind o stilistă de unghii de succes! Vreau să te învăţ să faci cele mai frumoase decoruri, să îţi faci clientele fericite si mândre având o manichiură extraordinară! Pentru acest lucru, îţi voi arăta technica decorurilor cu gelurile colorate şi vopsele acrilice. Această technică ne uşurează munca, mai ales la salon, având deja decorul gata din gelul colorat. Te rog să fii foarte atentă şi să mă urmăreşti pas cu pas! În decursul acestui modul, îţi ofer un pachet mare de informaţii, atât despre technica de muncă,cât şi despre produse. Trebuie să ştii să foloseşti produsele corect, pentru ca acestea să aibe o durată lungă de existentă. Este foarte important să utilizezi produsele corect, să lucrezi cu ele în mod adecvat. Pentru acest lucru sunt eu aici, ca să te îndrum şi să îţi deschid calea spre succes! În acest modul vei avea ocazia să realizezi cele mai cerute modele de Crăciun! Nu uita, pentru a realiza decoruri cât mai perfecte, trebuie să exersezi mult şi cu răbdare!

Lectii

Curs Decoruri de Craciun - Lectia 2 - Decor Rudolf

Author: adminDificultate: Standard

Nu cred ca ar exista om, care sa fii auzit de vestitul ren, Rudolf! Iata, draga mea, acum ai ocazia sa il pictezi pe unghiile clientelor tale!! In acest curs, te voi Invata sa realizezi foarte usor, cu ajutorul vopselelor acrilice One Move.

Curs Decoruri de Craciun - Lectia 3 - Decor cizmulite

Author: adminDificultate: Standard

In viata fiecarui om, cizmulita de Mos Nicolae a avut un mare rol. Chiar si ca adult, te gandesti cu drag la acest lucru, la diminetile in care cautai cadourile. Hai sa reproducem zambete pe fetele clientelor noastre !