Cursuri Noi

Poza Promo curs Valentine

Curs: Decoruri de Valentine's Day

6 Lectii in 300.00 lei

Poza Promo curs ValentineSe apropie... Se apropie... Se apropie Valentine's Day!!! Ti-ai pregatit decorurile pentru clientele tale? Stii ce combinatii de culori vei folosi? Si ce materiale Crystal Nails vei folosi pentru decorul potrivit pentru fiecare dintre clientele tale?

Daca te-a lasat inspiratia, nu-ti fa griji, avem cursul perfect pentru tine! Ti-am pregatit cursul online de decor de Valentine's Day cu o mega reducere. Inscrie-te acum si profita de super preturi promotionale.

Trainerul Wigmond, Kati, s-a pregatit cu decorurile ideal de romantice pentru Ziua Indragostitilor. Profita de reducerea speciala pe care ti-am pregatit-o! Nu rata sansa de a invata cele mai eficiente tehnici, cele mai ingenioase metode de combinari de produse si cateva trucuri pe care le vei putea folosi si pe viitor.

Poza Promo curs Craciun

Curs: Decoruri de Craciun

6 Lectii in 300.00 lei

  Draga mea cursantă, ştiu că îţi doreşti, să fii mereu în top, să fii mereu în pas cu tot ceea ce este nou, astfel devenind o stilistă de unghii de succes! Vreau să te învăţ să faci cele mai frumoase decoruri, să îţi faci clientele fericite si mândre având o manichiură extraordinară! Pentru acest lucru, îţi voi arăta technica decorurilor cu gelurile colorate şi vopsele acrilice. Această technică ne uşurează munca, mai ales la salon, având deja decorul gata din gelul colorat. Te rog să fii foarte atentă şi să mă urmăreşti pas cu pas! În decursul acestui modul, îţi ofer un pachet mare de informaţii, atât despre technica de muncă,cât şi despre produse. Trebuie să ştii să foloseşti produsele corect, pentru ca acestea să aibe o durată lungă de existentă. Este foarte important să utilizezi produsele corect, să lucrezi cu ele în mod adecvat. Pentru acest lucru sunt eu aici, ca să te îndrum şi să îţi deschid calea spre succes! În acest modul vei avea ocazia să realizezi cele mai cerute modele de Crăciun! Nu uita, pentru a realiza decoruri cât mai perfecte, trebuie să exersezi mult şi cu răbdare!

Logo-Nailsbook

Modulul III: Decoruri cu Geluri Colorate si Vopsea Acrilica

6 Lectii in 600.00 lei

Te-ai indragostit de acesta pasiune?! Atunci da frau imaginatie si exerseaza decoruri pe unghii, atat cu geluri colorat cat si cu vopsea acrilica!! Vei descoperii folosirea si ingrijirea corecta a pensulelor, combinatii de culori,flori, fluturi, ursuleti si multe alte surprize! Cu siguranta o sa iti placa!!! Inscrie-te acum!!