Despre Noi

Compania Noastra

wigmond

Incepand cu anul 92, am reusit sa ne castigam prestigiul in domeniul produselor profesionale de infrumusetare astfel incat iti oferim posibilitatea inceperii unei cariere de succes in domeniul vanzarii acestor produse profesionale pentru coafura, cosmetica, masaj si manichiura.
Compania noastra iti ofera nu doar produse profesionale de cea mai inalta calitate,  iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti care te vor ajuta in alegerea si utilizarea produselor, pentru ca tu sa poti beneficia la maxim de calitatea si proprietatiile acestora .
Mai mult suntem distribuitori exclusivi ai produselor cosmetice profesionale Crystal Nails, Crystal Spa, HeliaD, BBCOS, Wunderbar, Lady Stela, Holiday, Ro.ial, LuxLash, Wella Professional, Gama.Professional, ChromWell, Kiepe, ArgiLine Professional,precum si mobilier si accesorii pentru dotarea saloanelor de infrumusetare.

Echipa trainerilor nostri, medaliati la diverse concursuri nationale si internationale ,dezvaluie din secretele lor ,pentru ca tu sa poti realiza lucrari de prestigiu si mai mult
posibilitatea de a merge dincolo de capacităţile tale actuale, crescându-ti astfel nivelul de performanţă.

Daca  esti o persoana dornica pentru o cariera in domeniul unghiilor tehnice,sau chiar a perfectionarii tehnicii deja dobandite, Compania Wigmond vine in sprijinul tau prin organizarea de cursuri profesionale.
Utilizand produsele profesionale de la Crystal Nails pentru manichiura si unghii tehnice vei satisface chiar si cele mai exigente cliente, devenind astfel o maestra in acest domeniu. Calitatea produselor noastre te vor ajuta sa realizezi adevarate lucrari de arta, venind in permanenta cu noutati, inovatii, idei, pastrandu-te astfel la cele mai ridicate standarde de pe piata si fiind mereu prima.
Multiplul control calitativ a avansat marcile la un nivel super avansat, care satisfac standardele celor mai pretentiosi profesionisti
Nu uita noi suntem:
„Furnizorul profesionistilor de succes”!

Echipa Nailsbook

Suntem o echipa dinamica, unita, care functioneaza performant, impreuna putem atinge performante remarcabile.
Am reusit sa ne dezvoltam pe zi ce trece mai mult ca echipa, ne-a concentrat asupra posibilitatilor si capacitatile noastre, crescandu-ne astfel nivelul de performanta.
Ceea ce ne diferentiaza de ceilalti este capacitatea de a face o combinatie intre cele mai noi si mai bune cunostinte si informatii, totul cu energie buna, intelegere si multa amabilitate.
Feedback-ul colaboratoriilor arata că sunt de departe cei mai apreciati  iar acest fapt implica in mod direct ridicarea strandardelor noastre!

Testimoniale

        Va multumesc ca existati!

Modul de derulare a cursurilor seminariilor precum si rezultatele evaluarilor, imi permit sa apreciez in mod deosebit calitatea serviciilor de instruire oferite de Echipa WIGMOND!
Experienta, pregatirea trainerilor precum si calitatea produselor la un nivel  ridicat ma bucura colaborarea pe termen nelimitat. Am participat la cursurile organizate de dumneavoastra si observat in acesti traineri, competentele profesionale si organizatorice necesare in dezvoltare personala si organizationala dar si cel mai important ..un prieten si un sfatuitor.

Voi sunteti diferiti Wigmond Crystal Nails!

Datorita produselor Crystal Nails am realizat ca rezultatele sunt diferite si ca aceasta diversitate poate fi folosita in beneficiul nostru, al fiecarui serviciu oferit clientilor nostrii, precum si al intregii echipe din salonul nostru!
Asa cum spunea Coco Chanel „In order to be irreplaceable one must always be different”.

 

Nici un comentariu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.